Liikuntapaikkojen kulkuoikeuksien valvontaa ja asiakashallintaa
yli 20 vuoden kokemuksella

Kulunhallintaa internetselaimella!

WebKulkuri verkkokaupan avulla asiakkaanne voi ostaa lisää saldoa avainkorttiinsa suoraan nettikaupasta. Maksu tapahtuu verkkopankissa, ja lisäsaldo on heti käytettävissä.

Salikohtainen nettikauppa toimii itsenäisesti ja automaattisesti, eikä se asennuksen jälkeen vaadi salin pitäjältä toimenpiteitä. 

Vuoron-ja ajanvaraus

WebKulkuri verkkokaupassa asiakkaat voivat tehdä itselleen haluamiaan vuoro- ja tuntivarauksia.

Kirjautuminen tunnille tapahtuu RFID-lukijalla ja kosketusnäytöltä liikuntapaikalla. Myös useammille perättäisille tunneille voidaan kirjautua samalla kertaa.

Kun asiakas kirjautuu tunnille, järjestelmä kuittaa varauksen käytetyksi salilla, ja ilmoittaa mahdollisista perumattomista varauksista.

Ajanvarausohjelmistoon voidaan lisäksi liittää lipputulostin, joka tulostaa asiakkaille nimellä ja vuoronumerolla varustetun tarkistulipun. Myös kertakäyntiasiakkaiden lippujen tulostaminen onnistuu. 

Kassa

Kassaohjelma yrityksen päivittäisiin kassatoimintoihin. Tuoteryhmät, maksu useammalla maksutavalla, seuranta ja raportit, vakiokokoinen kassakuitti… Kassaohjelmalla voi myös ladata Liikuntaseteleistä laskutukseen laskutussaldoa, joka veloittuu aina seuraavien laskujen myötä.

Laskutus

Laskuri on kulkurin asiakasrekisteriä käyttävä taloushallintaohjelma. Laskurilla voidaan hoitaa kätevästi yrityksen kaikki laskutuksen, osto- ja myyntireskontran ja kirjanpidon listaukset ALV-laskentaa varten.

Laskutus on integroitu Ropo Capitalin laskutus- ja perintäpalveluun. Lasku lähtee sähköisesti Kulkurista Ropo Capitalille, joka hoitaa laskun siitä eteenpäin. Laskut voidaan lähettää sähköpostilla, verkko- tai paperilaskuna, kertaluonteisena tai automaattisesti esim. kuukausittain. Ropo valvoo suorituksia ja pitää yllä reskontraa, ja hoitaa tarvittaessa muistutukset ja perinnän. Kaikki kuuluvat samaan sopimuspakettiin.

Ropo tilittää suoritukset päivittäin tilillenne alkuperäisen viitteenne mukaan, jolloin myös Laskutuksen omaa reskontra on käytettävissä. Laskutus- ja perintäpalkkioita ei vähennetä suorituksista.

Edullinen, toimintavarma ja ennen kaikkea huoleton laskutusjärjestelmä! 

Videovalvonta

Kulkuri Video on nopea ja monipuolinen kameravalvontajärjestelmä, joka toimii Kulkuri korttirekisteröinnin ja liiketunnistimien ohjaamana. Kameroiden kuvaa voi seurata tietokoneelta reaaliajassa. Liiketunnistimilla tallennetaan haluttu määrä tilannekuvia mahdollista myöhempää käyttöä varten. Kuvat ovat nopeasti selattavissa ja runsaasti aikaa vievä videoiden selaus jää kokonaan pois.

Kulkuri kulunvalvontaohjelmistossa on myös oma asiakaskuvarekisteri. Rekisteri muodostetaan erikseen otetuista digitaalikuvista tai valvontakameran tallentamista kuvista. Videovalvonta ottaa kuvat kortinluvun yhteydessä esim. ulko-ovella. Kuvien tarkistusselauksessa voidaan varmistaa että kortilla sisään tullut henkilö on oikea kortinhaltija ja että korttia käyttää vain siihen oikeutettu käyttäjä.  

Keskity businekseen

Toimiva kassa- ja laskutusjärjestelmä on jokaisen kannattavan liiketoiminnan peruspilareita.
Se yhdistettynä kävijävirran hallintaan ja verkkokauppaan, vapauttaa yrittäjän resursseja muihin tehtäviin.
WebKulkurilla kaikki tämä onnistuu!

Ota yhteyttä myyntiin ja pyydä esittely!

Laitteisto

​Kulkurin kortinluku- ja ohjelmistokirjauksissa käytämme omaa ohjaintuoteryhmää. Laitteisto on osoittanut yli kahdenkymmenen viime vuoden aikana toimintavarmuutensa ja on siksi käytössä yli 300 erilaisella liikuntapaikalla ympäri Suomea.

Oman ohjelmistomme lisäksi Club Management ja Cube Manager järjestelmät käyttävät ovienohjaus- ja kirjautumislaitteina Kulkurin laitteistoja.

Laitteisto soveltuu kulunvalvontakirjausten lisäksi myös muihin toimintoihin, esimerkkinä
– Ovien avaus (mm. kuntosalit, autotallit, autopesulat)
– Hieromatuolit
– Solariumlaitteet
– Golfpalloautomaatit, jne…

Kulkurilaitteisto on monelle tuttu kuntosalien tiskeiltä ja onpa laitteisto ollut esillä kotimaisissa TV-sarjoissakin…!

Kulkurilaitteisto:
– Perusyksiköllä ohjataan lukijaa ja esim. kahta eri ovitoimintoa
– LCD näyttöyksiköllä saadaan asiakkaalle kortinvedon yhteydessä tieto kortin voimassaolosta, käyntimääristä jne…
– Muistiyksiköllä saadaan varmennettua esim. vakiokävijöiden pääsy salille tietokantayhteyksien ollessa poikki
– Kortinlukutekniikkana on RFID etälukukortti, RFID tagi avainperät tai vaikkapa WellNess Avain
– Videotekniikkamme toimii lähes kaikilla IP-kameroilla
– Kirjautumisen merkkiääni varmistaa kirjautumisen ja kortin voimassaolon
– Lippuprintterillä voi tulostaa automaattisesti tarkistuskuitin
– Erialaisilla ajastimilla voidaan ohjata myös esim. solarium- tai hieronta-aikoja tai hälyttimiä.

RFID- ja magneettikortit toimittaa yhteistyöyrityksemme
MERKAI Ky / Merja Ihonen
050 586 9605.