• Käytämme edelleen varmatoimiseksi osoittautunutta oman tuotannon korttiohjauslaitteistoa.
 • Kortinlukutekniikka uudessa kulkurissa on Rfid (kortin etäluku) Mg järjestelmien jäädessä pois tuotteistamme.
 • Web-selain -pohjaisesti hallittava, Windows -pohjainen, Mobiilit mahdollistava sovellus.
 • Käytämme kuitenkin pääsääntöisesti edelleen paikallista tietokantaa, toiminta katkojen estämiseksi.
 • Uusilla väri- ja tekstinmuokkausmahdollisuuksilla, siirrymme 2018 -luvulle myös lookissa.
 • Raporteissa myös uusia hakuominaisuuksia, ja lisämme niitä tarpeen mukaan!
 • Varauskirjassa valittavina mm. päivänäyttö, Viikkokooste . Peruuntuvalle tunnille automaattinen perutusviesti varanneille.
 • Kauppa/Verkkokauppa. Asiakas voi Verkkokaupastanne ostaa kortilleen lisää “virtaa” livelatauksena tai tehdä ostoksia muista tarjoamistanne verkkokaupan tuotteista. Tuotekuvat myös mahdollisia.
 • Pikari -kirjautumisohjelmaan saa myös ääni- ja värihälytykset pummikirjautumisista!
 • Postari ohjelmalla sujuu joukkoviestintä kun kaikilla asiakkailla maili osoitteet järjestelmässä (rekisteröintitunnus), joten yhteyden pito maileilla erilaisille ryhmille sujuu useimmille livetasolla, viestinä kännykässä!
 • Kulkuri Videolla voit tallentaa asiakaskuvat järjestelmään ja seurata kortinomistaja kuvaa kortinkäyttäjään, samalla näet, muistivatko kaikki vetää kortin. ”Perässä hiihtäjät” on helppo poimia kortinvetäjän vastuulle, jos päästää muita samasta ovenraosta sisälle!
 • Rekisteröitynyt asiakas näkee kirjautumisen jälkeen itsestään tallennetut tiedot ja voi tarkistaa myös kortin livesaldon
 • Kassa ohjelmalla suoritat salin myynnit kätevästi. Kassasta voit syöttää myös Liikuntaseteleiden saldon, automaatti veloitukseen laskutusasiakkaalle!

Verkkokauppa lataus ja ostot

Verkkomaksujen välittäjänä toimii Bamboran/Maksukaista

KUVA!!!!

Välityssopimus tehdään Kulkuri/Maksukaista ennakkosopimuksen mukaisesti:

10+20 €/kk ja 3,5 %/suoritus (palkkiot eri toimijoille).

Kauppatoiminto tarvitsee lisäksi salikohtaisen Https -suojatun tunnuksen. Se haetaan yritystiedoille, kun RfidKulkuri on esiasennettu teille. Tunnuksien asennuksesta ja ylläpidosta ja laskutuksesta vastaa It-Opas yhteistyökumppanimme! Tarkastamme netti liittymänne soveltuvuuden ja Palomuuri avaukset ! Saleilla, joissa ei ole ollut ajanvarausta aiemmin, voivat joutua vaihtamaan liittymätyyppiä !                                                                                                                          Https tunnus on vuosimaksullinen, koska sen luotettavuutta valvotaan ja se taataan maksun suorittajille!

Tässä linkki RfidKulkuri 2017 Demo!

Tässä linki :  https://demokulkuri.it-opas.fi:444/php/

Kirjautumistunnukset : Omistaja oikeudet: tuki@sovik.fi ja ss: Tuki88 ja Asiakas oikeudet: kulkuri@sovik.fi ja ss: Kulkuri88

Käyttöoikeustasot:  Voidaan määrittää yksityiskohtaisesti: Omistaja, pääkäyttäjä, henkilökunta, ohjaajat !
Jolloin ko. tasolla näytetään vain halutut toiminnot!
  
Voi kirjautu näillä tunnuksilla järjestelmään!
Voit luoda myös omat tunnukset ja tehdä sillä varauksen ja ostoksen kaupasta!

Korttilatauksen voi tehdä vain, kun on kortti määriteltynä ohjelmassa.

Ohjeita demoon:

Ikoneista pääset pikatoiminnolla ohjelman eri toimintoihin kätevästi. Eri ohjelma osioiden raportit löytyvät kunkin ohjelman raportti osiosta.

Asiakkaat löydät Ukonpääikonista ja haku * näkyvät tallennetut asiakkaat

Korttitiedot ja muutokset syötetään Kortinkuvasta asiakkaalle. Saat näkyviin kaikki joilla on kortti Hae / * komennolla tai kirjoittamalla nimeä

Kassaohjelmalla voit tehdä koe myyntejä. Kassa aukeaa Ikonista tai kohdasta Kuitti. Kuitti valmis painike aktivoituu vasta kun maksutavoilla ja summilla on saatu alarivin summaksi 0,00 €. Alarivin summa kuittaantuu maksutavan jälkeen sitä koskettamalla.

Varauskirjan toimintoja voi kokeilla vapaasti. Eri tunneille voit myös valita eri värit.

Laskut / Asiakas voit syöttää asiakkaalle laskutustiedot ja valtuutukset, joilla tiedoilla muodostetaan jaksolaskutus aineisto siirrettäväksi Ropon laskutuspalveluun, jolloin laskut siirtyvät automaattisesti myös reskontraan. Ropo palvelu valvoo suoritukset ym. Omien tiedostojen kautta, ja raportoi toimenpiteistä teille. Asiakasnumeroilla:885,834,164,753,835 löydät malleja laskutustietojen syötöstä.

Lasku / Laskutus voit hake tehdyt lasku, jotka jo siis reskontrassa ylös tarkasteltavaksi ja tulostettavaksi. Tässä teet myös hyvityslaskut.

Valmiita laskuja löydät laskunumeroilla: 667-671,634,649,635

Kauppa osiossa näet näkymät henkilökunnalle ja asiakkaalle. Lataus määräytyy kortinomistan kortille, hänen omien tunnuksien pohjalta.

Asetukset osiossa pääset tekemään ohjelmaan liittyviä muutoksia. Rekisteröityneet osiossa yhdistetään yhden kerran WebRekisteröitynyt asiakas Kulkuri asiakkaaseen, jolloin automaatti korttitunnistus toimii. Voit luoda myös omat tunnukset kirjautumalla ulos ja täyttämällä rekisteröitymistiedot.

Kirjautumalla uudelleen Omistaja tunnuksilla, näet rekisteröitymisesi Uudet taulussa. Sinulle tulee myös vahvistuslinkki mailiisi.

Kategoriat: kb